Educación, lectura y teatro

Inicio > Lecturas

Tirant lo Blanc

Joanot Martorell

ISBN: 978-84-128504-3-7

Páginas: 198

PVP: 16,90€

Benvolguts alumnes, professors i amants de la literatura,

Us presentem l’edició escolar de «Tirant lo Blanc», una de les obres més emblemàtiques de la literatura valenciana, escrita per Joanot Martorell. Aquesta novel·la cavalleresca, plena d’aventures, amor i honor, és considerada una de les primeres novel·les modernes d’Europa i un clàssic imprescindible de la nostra cultura.

Per què llegir «Tirant lo Blanc»?

  1. Una història captivadora: Acompanya Tirant, un cavaller valent i noble, en les seues gestes èpiques per terres europees i mediterrànies. Des de les batalles contra els turcs fins als seus intents per conquistar el cor de la bella Carmesina, cada pàgina està plena d’acció i emoció.

  2. Riquesa lingüística i cultural: Aquesta edició escolar està adaptada per facilitar la comprensió dels estudiants, però manté la riquesa de la llengua original. És una excel·lent oportunitat per aprofundir en el valencià i conèixer millor la nostra història i tradicions.

  3. Valors universals: «Tirant lo Blanc» aborda temes com l’amor, l’amistat, la lleialtat i el coratge, valors que són rellevants per a totes les èpoques i generacions. Aquesta lectura inspirarà els joves a reflexionar sobre aquests valors i la seua aplicació en la vida quotidiana.

  4. Complement educatiu: Aquesta edició inclou recursos didàctics que ajuden els professors a guiar els alumnes en la lectura i comprensió de l’obra. Amb activitats, preguntes de reflexió i comentaris de text, és una eina ideal per treballar a l’aula.

    Aquesta edició especial de «Tirant lo Blanc» inclou una entrada exclusiva per a l’espectacle teatral «Tirant», produït per la prestigiosa companyia Micomicona. Viu l’emoció de veure els personatges i les aventures de Tirant cobrint vida sobre l’escenari en una representació única que complementa la lectura del llibre.

    No deixeu escapar l’oportunitat de descobrir aquesta joia de la literatura valenciana i gaudir d’una experiència cultural completa. Endinseu-vos en el món de «Tirant lo Blanc» i viviu una aventura que ha captivat lectors durant segles, tant a través de la lectura com del teatre.

Descargar Muestra

  Anar a l’espectacle de teatre

AMB LA COMPRA DEL LLIBRE, ENTRADA A LA REPRESENTACIÓ TEATRAL